Monday, April 22, 2013

Haaa.....saya begitu awesome sebab dah lama saaangat tak update blog

 
salam kalian
rindu tak? saya rindu kamu
saaangat...
 
lamakan tak update..since birthday anak saya until sekarang tengah fehmos Gwiyomi still saya tak update....
 
anyhow, banyak benda nak cerita
handphone pun dah bertukar so nak update using note pun xdapat
kena add new blog application kat new hp.
.....
banyak yang baru dalam hidup saya
ehehehehhe
...
semalam tak balik kg so aktiviti tertumpu pada kerja di pejabat, lawatan sosial ke IKEA, melatih suara di Red Box dan lumba jalan kaki di shopping mall....
and no balik kg minggu ni
oh ya, harga emas jatuh
cayalah
mari kita beli emas.....
ngeh ngeh ngeh
.....sekain..
sambung kerja.


Me Naughty..me Netty

3 comments:

mama tisya said...

wei...lamo gilos ko tk membebel2..hahaha..gmbr busday ank ko smp sudah aku tgu ko email..tk jugak antar2..aku pn tk update2 lg....

Nad MamaZN said...

Rinduuuu la jugakkkkk
:)

mummy_ayu said...

wah..banyak sawang..he he he.moh update..ramai dah windu nie..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno