Tuesday, February 26, 2013

What I Wore Today, Alhamdulillah demam dah reda

 
dalam bulan february ni memang I bermain dengan virus demam, selsema, sakit tekak, sakit gigi
and pening
and tahniah buat I sebab dapat record MC satu hari.
baru ingat nak kekalkan record MC tanpa kalah.
and I perasan time I kena serang sakit kepala, part kepala yang sakit tu macam ada 2 ke 3 helai uban yang baru nak masak ranum, half grey half black...aiyooo
...
and sekarang ni my made memang bikin sakiiiittt hati jer.
nenanti citer, kena ada semangat ukhwah yang kuat antara otak dan hati I..
kang merapu I cerita *kutuk* pasal maid baru ni.
...
and ada lagi,
I think it's time to bawa anak-anak I stay with me
memandangkan kesihatan mak I yang dah tak berapa mengizinkan untuk dia jaga anak-anak I di kampung...
haaa...rasalah ko Net, jaga anak sendiri nanti
kalau selama ni ko tengok orang kelam kabut siapkan anak ke sekolah,
and now it's ur turn pulak..
....
baru la ada feel jaga anak sendiri
and then kelam kabut lari pergi kerja...
....
harap-harap bolehlah handle...
kalau selama ni record tiba ke ofis around 6.40am..
kalau dah anak stay dengan I nanti, tak tau lah pukul berapa boleh tiba ofis.
......
to be cont...

3 comments:

mummy_ayu said...

insyaallah..ko boleh tu handle anak2 ko..mula2 memang kelam kabut sikit, lama2..ok la..

nUR_rOsALiNdA said...

Sama la ngan saya ni..
Demam, selsema, batuk, sakit tekak, sakit kepala sumer complete

zarena heeney said...

wah sama la kita mc sebab skt gigi
mmg merana badan

jom join contest di blog ena :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno