Thursday, September 12, 2013

WIWT......Feeling feeling Ustajah.


 
Assalammualaikum Ya Ahli Kubur,
 
hari ni ambil gambar macam ala-ala baik jer rasa
-alasan sebab puasa hari ni-
 
I pakai maxi dress suppost ada ikat ribbon but today rasa macam alim la sangatkan
so I ignore the ribbon and went out just pakai maxi dress yang kembang kuncup
and pemakaian tudung ala-ala labuh ha..
and without makeup
memang clean lah image ngeh ngeh ngeh
or should I say...dah malas tu cakap jer malas tak payah nak cover alim kunun.
 
*-*
 
so far my lecturer Alhamdulillah baik
for today tak jumpa lagi lecturer.
hope baik jugalah hendaknya
 
ok..mari kita mulakan hari dengan menyanyi nasyid.
sekian.

3 comments:

Ayu azmir said...

Jom nashid

Emy Omar said...

Boleh join kumpulan marhaban ni ween.Anyway nice attire dear

hazlina azmi said...

nice blog!!

blogwalking...jemput singgah ke blog saya yang tak seberapa ni..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno