Monday, September 2, 2013

Terima Kasih.....Tak Sangka Saya Menang.


 
memang seyes..tak sangka
memang tak sangka menang pertandingan diet nak raya.
 
tak pernah menang apa-apa pertandingan pun haaaaa.
 
penurunan??? ahahahah
 
8kg
 
yeay..
pertandingan ni buat before start puasa sampai hari raya puasa.
best...syukur Alhamdulillah....
 
ada member group Tanya how I boleh turun...
rahsianya????
 
sila beli baju designer size kecik..
macam saya...saya memang pakai XL....tapi sengaja beli L
memang muat L tapi padat giler la...
maka kenalah workout untuk kecikkan part part tertentu.
 
ehhehehe
 
best best...lepas ni nak beli size M pulak..
selagi tak muat selagi tu nangis.


Me Naughty..me Netty

2 comments:

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com

Nad MamaZN said...

Waaa! Congrats ek kak nett! :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno