Friday, September 27, 2013

Baru Terhegeh-hegeh Nak Join Peraduan


 
Siapa yang join peraduan ni agaknya dah relax silang kaki sambil cungkil celah gigi
jer kan waiting untuk rezeki memasing if menang
 
yang aku baruuuuuuu terhegeh-hegeh nak tulis jawapan bagai
sajer jer test
aku memang suka masuk peraduan but paaaaling malas nak pos or beli setem
dulupun dah rerajin isi boring and masuk sampul surat bagai.
alih-alih tersadai kat ofis sebab pemalas nak ke pejabat pos.
boleh????
 
sekarang ni since ramai jugak yang order chocolate love, so nak tak nak aku kena merajinkan diri ke pejabat pos yang sekangkang kera jer dari rumah aku.
 
so secara tak langsung akupun terajin la beli setem and terus pos kan, and mengharap dapat menang tv or ipad...itu jer aku aim.
 
tapi chances nak menang tu takde la mengharap sangat since aku hantar tak lebih dari soploh borang jer.
orang lain aku tengok berpuluh-puluh boring hantar ha...camnelah diaorang ikhlas and suci hati beli setem 60sen bebanyak tu kan? kan?...
 
and aku pulak sanggup beli barang jenama Nestle ni and paksa laki and kengkawan ofis aku minum mana-mana jenama Nestle ni kan..ahahhahahaha
 
next aku berjinak-jinakkan diri masuk contest 7-eleven...kot ada rejeki kan kan kan..
hahahhahaa
 
memang selama ni tak pernah menang apa-apa pun...
xpelah bukan rejeki aku kot...
 
k, bye!

3 comments:

mama tisya said...

Tkpe yg penting cuba..mn tau ada rejeki kn

Mama Zharfan said...

good luck!

Nad MamaZN said...

Tgk tgk pasni akak menang! Weee! Sapa tau ;)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno