Tuesday, October 2, 2012

Hari Ini Besday Saya.....


yerr...hari ini hari saya menjadi-jadi tua lagi..
mari kita nyanyi lagu besday versi KOREA...hey!
ehehehhe...saya masih muder 
dan semangat saya pun makin muder...

terima kasih buat suami, BFF, kawan-kawan
teman-teman...skandal-skandalku.....anak-anak ikanku
yang wish birthday secara ikhlas dan bersahaja
'
'
'
and hadiah yang aku dapat...hmm nanti aku fikirkan...sama ada nak publish atau tak..
sebab last yer aku show off hadiah..ada yang kata aku riak takbur tawaduk bagai
so...nanti-nantilah..
ehehehhehehe...
'
'
eeheheh
apa-apapun...selamat meningkat umur buat aku
and selamat kembali ke pangkal jalan
selamat buat kek banyak-banyak and dapat duit ribu ribu
dan selamat mengandung cepat!
oh!! esok J/aeon Card Day kat Midvalley...
selamaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttt dompet aku.


            Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

happy busday..jd ke soping sakan sok:-p

mummy_ayu said...

happy buzzday!!

Diela Zaimi said...

happy belated besday kak net yg happy go lucky...semoga dpt terus menghasilkan entri2 yg lawak tak hingat...hehehe...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy belated birthday Net..
Moga ceria2 selalu..

chae chun said...

Salam, singgah blog yang daebak ni jab. Best ler blog ni i akan follow selalu. Keep update dan oh! ye Harap terima lagi walau dah lepas b-day tapi i nak ucap ngak Saeng-il chukka hamnida....

Mommy Razim said...

Selamat hari jadi alamak dah terlepas yer??
sowyy happy birthday bebs..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno