Tuesday, October 23, 2012

Cer Teka Warna Lipstick Bibir Saya



Good Morning uols..
lama tak Net tak appear??? lama? tak? lama? tak? tak kisah???
huhu...almaklumlaaa...ASET ofis memang selalu busy muaahahahahah
ok..ok..fine...sebelum mula kerja..
Net nak kasi teka teki teka tekuk..
tajuk teka teki teka tekuk ni
adalah..
" cer teka lipstick mana yang saya guna *combination lipstick*
untuk bibir saya" 
tu....tu.. yang kat bawah tu..tu bukan bibir Jeh Lo *J-Lo*, angelina guli *angelina jolie*
mahupun tyra banks rakyat......

korang boleh teka seberapa banyak liptik yang saya guna...

jenis-jenis lipstik kat bawah tu ialah 
  1. 008 - cocoa craving from revlon
  2. 01- vintage pink from mentholatum
  3. 010 - wine not from revlon
  4. 275 - crazy for coffee from maybelline
  5. 215 - totally toffee from maybelline

maka...korang cuma choose jer which lipstick yang saya guna/ combination untuk mendapatkan warna bibir yang menarik........
korang boleh pilih combination 2 lipstick di bawah..atau 3 lipstick..atau semua pun xpe....


haa peratikan bebetul
berapa lipstick yang saya guna pakai untuk mendapat warna bibir di bawah????

Published with Blogger-droid v2.0.6

hadiah????
eheheheh....mana leh bagi tau.....eheheheheheheh
cer teka cer teka.
-------------

8 comments:

Nad @ MamaZN said...

008+01+215

rozila said...

01 + 215......tul x?

rozila said...

01 + 215...tul x?

rozila said...

01 + 215

@e_da said...

nak cuba nasib...

kombinasi 008 & 215

~farah~ said...

nak teka :

01- vintage pink from mentholatum
dan
215 - totally toffee from maybelline

Anonymous said...

215 - totally toffee from maybelline
and vintage pink

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

3 color kot combine...no. 2,4 & 5


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno