Tuesday, October 9, 2012

Today is Mood Ke Laut....Kalaulah Saya Suri Rumah Tangga....

Salam Kalian?...

Apakhabar hidup? best tak?....*nak jawab boleh tak jawb pon boleh*
Semalam saya cuti......konon nak settlekan assignment ..konon jerlah....walhal tak usikpun...sebab?....askar-askar kecik ada di rumah. Memang tak dapeklah buat asignment. 

Pagi ni bebudak tu balik ke kampung...
dan mood saya pagi ni tak berapa ceria....
macam maaaaalaaaaassss je nak kerja....*walaupun saya arrive di ofis jam 6.35am*
sampai ofis tengok computer.....buang masa tengok computer..
then selak sikit jer assignment kena buat......alahai..cam nak muntah jer....
hari ni memang tak ceria lah...x best....tapi tak taulah kalo jap lagi lepak dengan kengkawan..saya yang akan over mengilai macam cik ponti.



Apa-apapun..hari ni memang tak berapa best. 
Alahai.........assignment tak best
Lecturer hari ni...errrmmm kureng active skit..menggalakkan tido.
kereta tak best...dia buat perangai lagi...so tawakal jer hari ni jangan berenti tengah jalan.
perut tak berapa best.
suasana tak best....
semua tak best!

mood:- saya dalam keadaan bulan merah ketika ini...! :(

Me Naughty..me Netty

4 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Sama la kita..
Semalam kecutian juge..Hehehehe~
Dan, dalam keadaan bulan merah juge..Ngeeeeeee~

MOmmy Razim said...

sabar yer.. insyallah u can go through it..
Kena bayangkan kerja tu dah siap positif-positif

MOmmy Razim said...

sabar yer.. insyallah u can go through it..
Kena bayangkan kerja tu dah siap positif-positif

eRiNsZ said...

aku plak nk jadik mem besarrr yang ader bibik 8 org hahahahhahaha....mimpi jer la.....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno