Friday, August 21, 2009

SELAMAT BERPUASA

Huh!! sah....sah....puasa esok!!!
Assalammualaikum eberybody....;)

Wah! seronoknya.....dah nak masuk bulan Ramadhan ni (happy tetiba....mood happy tak abish lagi kot). Seronok nak sahur malam ni (sahur keeeeeeee.....) and seronok tutup dapur esok huwahuwahuwa...(cam le haku rajin ke dapur) hahahhha....gelak lagi dan lagi...Hari baik bulan baik nie....mari la sama-sama kita bertarawih and perbanyak kan lah amalan yang molek-molek skit...heheh baru tahun nie le I nak tunjuk baik kan..kan....nasihat orang pandai.....(kat pala otak ni dok pikir nak tempah kuih raya apa...huhuhu) Tarawih pun semangat awal2 jer.........
What I luv bout ramadhan nie.....uiiisshh kat opisss uuuuuu.... I rasa bukan I jer uols pun sureee...penuh member kat opis promosikan kuih raya kan...kan?........I serious gile...tak tahan dah nak testing2 kuih raya nih...(padahal I suke eheheheheh) Tapi order pun kena best laa...takat test tapi tak orde..hmm bukan I le tu....ni tak masuk lagi yang I nak order kat blog2 yang I sure dah start promoto domote kan kuih diaorang. Tapi apa2 pun I ingat nak buat jugak lah kek sendiri....sebab rasa macam dah bleh cium bau tepung and bau butter...yiippppeeeee......dah terpikir2 nak buat kat may mom and mak mertua huhuhu...suke..suke.....
Apa2 uols sila lah suka dan bergumbira seperti saya...puasa pun blom start tapi saya sudah gumbira bak nak menyambut raya...oh!!! saya juga tidak sabar untuk mengorder bunga2 bungaan berapi (mercun lah!) khas untuk anak saya aka diri saya sendiri....musti seronoks menjerits macam pompuan meroyan bila mercun itew meletop...(Jangan uols ingat I perangai cam budak2...uols pun lebey kurang gak kan?????kan?kan? baik ngaku)
Until then..selamat berpuasa.......jangan mengumpat and jangan kedekut during fasting month nie......segala amalan dicatit yer........
Me Naughty..me Netty

2 comments:

:: vErde+hAzizi :: said...

salam...hey babe...

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

Drama Mama said...

selamat menyambut ramadhan, moga kita diberkatiNya insyaAllah. nice blog :-D


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno