Tuesday, July 7, 2009

Hyeeeeee...

Dah lama tak update blog. Dah bersawang pun haaaa.......
Not in the mood lee....plus my hubby 24 hrs kat depan computer xde peluang langsung I nak cuci mata kat web nih...or web2 yang lain...but then I akan usaha meng'updatekan apa yang tak update eh!
Oh! my usia kandungan is already 3 bulan....still mabuk lauk tapi time maghrib ke atas la....entah la pehal lak mengandung kali ni I mengada-ngada sikit mual nye....sib baik hubby tak kisah..huhu (berani la dia kisah!!!!)
My class for this sem also dah start but I tak attend since I cuti kat kampung hehehhe ( I dapat cuti sebulan setengah uolsssss heheh jangan jelessssss.....;) and thanx for my mom yang rajiiiiiinnn sangat masak yang sedap2 for me n hubby (yang tompang tuah sekali) laki bini dah mengembang bagai juara....hehehh

Nanti I ngomel lagi eh! laki I dah silang panggung kat sebelah ni.........muahhhhhh!!!!!!!
Me Naughty..me Netty

3 comments:

Mus Dahlan said...

oii.. back to school!!!!

Abrahyn said...

welcome back!!...

notti netti said...

Mus....yolaaaa iyo laaa...aku gi skolah....

Abrahyn- tinkiu :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno