Friday, January 8, 2010

Kena admit...

Terkini...
semalam my BFF tu kena admit balik kat Pusrawi
(sian dia...sabar ek)
sebab...ada efection kat area jahitan
and bad news kena bukak
and dijahit semula
(ngilunya...)
what to do...
bukan dia nak pun jadi cam tu
semua kalu boleh nak cepat baik kan?
apa pun we all doakan Net cepat sembuh ek?
amin!!!!
and dia pesan...
kepada pemenang saguhati...
contest Vogue Pregnant Mama tu
hadiah dia tak pos lagi
so..harap bersabar ek...
dia dah beli dah hadiah tu (shopping ngan Mummy Ayu la)
but dia tak sempat pos lagie
sowie...katanya!
tunggu ek...
kalu ada apa apa news lagi
Mummy Ayu akan update kan bagi pihak dia
baby Irfan cihat...
but kena teman Ibu dia kat cepital
sebab nak BF cenang...
Mummy Ayu bp Me Naughty..me Netty

7 comments:

color me pretty said...

hope netty lekas sembuh! take care dalam berpantang !

nur rabiatul adawiyyah said...

hope netty cepat sembuh ye..cian je dengar..

aKu PeNcHEnTa said...

uihs..netty..i fhm cmner..seksa rsnyer bile kena epi balik..i pun sama pengalaman cam u.u kena tabah and pk positif..insyaallah semua akan baik.

hatiberbunga said...

alahai.. siannya netti.. kuatkan hati, semoga cepat sembuh, ye!
pasal adiah saguhati tu, jgn risau..xde hal punya. ur health 1st, k!

Momma Mia said...

semoga cepat sembuh dear!!!

susudalambotol said...

omaigod. kena bukak balik? urgh. mesti sakit gila. get well soon.

itu semua pengorbanan seorang ibu kan?
:)

YnaaOhYnaa said...

takecare dear =)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno