Saturday, February 28, 2009

only 4....


Tinkiu Alin!!!!.....
She ordered big size of cupcakes.....which is only 4. I've make buttercake n vanilla flavour. Muahhhsssss..astalavista bebeh....

p/s:- alin order gak 1 cake for her luv. so.....kita tunggu entry untuk kek tu nanti eh. Dia nak kek tu nampak cam hero / jantans skit huhuhu...

Me Naughty..me Netty

Wednesday, February 25, 2009

Ehem!



Oh! Soooo...delightful!!! Puan OOI.......just 4 u bebeh!
3 jer..tak bleh lebih2...u kan on diet.

Me Naughty..me Netty

Agar-Agar KONNYAKU

Malam semalam after kemas rumah, I terfikirkan cherries yang dok lama bermastautin kat dalam balang kaca kat peti ais I ( ayat cam tak teratur jer?) I pun belek-belek la, sebab I suka ratah benda kecik ni. I beli cherry tu pun becoz nak letak atas cheesecake sebenarnya. Tapi tak jugak buat-buat cheesecake I. Sampai dah xpired dah cheese yang I beli tu. (Tapikan cheese lg simpan lama lagi sodap kan?). UUUUU taknak amik risiko uiiiii! Then I belek-belek pulak kat dalam almari yang penuh dengan pelbagai jenis spesis barang-barang dapur. Tub..tub....jumpa la dengan makcik KONNYAKU perasa laici nih. Apa lagi, cherries tu pun 2 minggu lg nak xpired so I buat le agar-agar KONNYAKU. (Untuk di bawa ko opis....huhu agaiiiiiinnnnn). But sudahnya, anak my bro n SIL yang datang telah mengerjakannya sampai abish....tapi yg paling byk makan...siapa lagi kalo bukan my anak...IMRan. Huhuhu jangan ko sakit perut udah!..........Bikin agar-agar ni pun...kira banyak jugak dapat hasilnya.......bila difikirkan I pun dulu around tahun 2004, pernah tergila2 kan benda nih...time tu agar-agar ni jual kat LG Midvalley...mahal uuuuuuuuu.......I mampu beli 6 bijik jer. Tapi sekarang, I dah tau nak buat n senang jer. Banyak pulak tu dapat....huhuhu......


Me Naughty..me Netty

Tuesday, February 24, 2009

Small CuppieS!


I made this Vanilla cupcakes for my office-mate, AGAIN! ye.. (my intention is to make them FAT..hahahah gelak jahat skit)

Everyone seems like "oooh...ahhh..eh?!...camno aku nak makan nih!!! cutenyeee....." etc. But knowing my office-mate yang boleh tahan jugak 'buruk lantaknye' err.... excuse my language eheheh. Cuppies ni cepatttt jer abis. (Ye la sekali telan). Actually memang pun, these are sekali makan or two bite cupcakes I made. Dalam erti kata lain memang dikhas kan untuk sekali telan). So guys....enjoy...and my office-mate...thanx...(apsal aku lak ucap thanx?????)


Me Naughty..me Netty

Monday, February 23, 2009

Army Jokes

"Shut up, Drill Sergeant!"
One of my husband's duties as a novice drill instructor at Fort Jackson, S.C., was to escort new recruits to the mess hall. After everyone had made it through the chow line, he sat them down and told them, "There are three rules in this mess hall: Shut up! Eat up! Get up!"
Checking to see that he had everyone's attention, he asked, "What is the first rule?" Much to the amusement of the other instructors, 60 privates yelled in unison, "Shut up, Drill Sergeant!"

Giving Sad News To a Troop
The Captain called the Sergeant in. "Sarge, I just got a telegram that Private Jones' mother died yesterday. Better go tell him and send him in to see me."
So the Sergeant calls for his morning formation and lines up all the troops. "Listen up, men," says the Sergeant. "Johnson, report to the mess hall for KP. Smith, report to Personnel to sign some papers. The rest of you men report to the Motor Pool for maintenance. Oh by the way, Jones, your mother died, report to the commander."
Later that day the Captain called the Sergeant into his office. "Hey, Sarge, that was a pretty cold way to inform Jones his mother died. Couldn't you be a bit more tactful, next time?"
"Yes, sir," answered the Sarge.
A few months later, the Captain called the Sergeant in again with, "Sarge, I just got a telegram that Private McGrath's mother died. You'd better go tell him and send him in to see me. This time be more tactful."
So the Sergeant calls for his morning formation. "Ok, men, fall in and listen up." "Everybody with a mother, take two steps forward." "Not so fast, McGrath!"
'Lovely Girl'
An Army driver was chauffeur to a Major who was a notorious womanizer. One day, the major saw a lovely girl. “Turn the car around,” he ordered.
The driver promptly stalled the car. By the time he had re-started it the girl had vanished.
“Driver,” said the major, “you'd be a total loss in an emergency.”
“I thought I did pretty well,” the driver said. “That was my girl.”
p/s: Cuppies ordered by my pwetty SIL....tapikan..Cuppies ni kan, I buat dah lama...baru dapat masuk entry hari ni...sob..sob..sob..

Me Naughty..me Netty

Sesi Bergambar with Imran

Hey...just for fun....


Presenting......




............drum plzzzz.........

..................^=^.................


ME and IMRAN!!!!!!!!(my anak lah!) yeaaaaa
Clap....Clap....Clap......



(heeheh tengok lah korang sampai muntah....;)


video

Imran Kiss Ain

Lee Lee's Sumptuous Dessert- Must Try babe!

The Booth

notti netti tgh mamam

'The Little Pillows'

More Little Pillows

The 'cempedak' Pillows

More and More Cute Little Pillows

I went to The Gardens last Saturday and straight away go to my fav. booth...(one of my fav.) Yeah! My favourite dessert babeh. Siang malam I teringatkan benda kecik warna kuning nih. Emmmmm.....they are almost taste like durians....betoiiiiiii bezanya rupa je lain 'macam little pillows yang cumel-cumel gitu'. Rasanya...emmm really smooth and yummmy. Kalau makan....I definitely will 'jilat' my jari-jari :)and uols, it's located at lower Ground Floor which link to The Gardens and Mid Valley Mall. Bagi yang dah try tu.......How...sedap tak? and yang tak pernah rasa lagi...come...come....pergi rasa...sedaaaaappp. Ahah!...for those yang tak makan durian, for ur info they also sell mango and 'cempedak' puffs tau. Each box ada 6 bijik bantal cumel tu dengan harga RM10 tau. Hehehe....sekarang pun I tengah dok makan kat opis nih...(b'fast durian siot).


p/s: Hmm i just realize...dun think one box is enuff for me.....how bout u guys? wink..wink...;)


Me Naughty..me Netty

Thursday, February 19, 2009

I LUV YUNA !!!!!

Malaysian singer-songwriter YUNA.. Whoaa she has great voice n ppweeettyyyy(though sounds like copying Norah Jones),but i think she is the best indie gurl singer Malaysia had so far.Clap...clap...Hmm...some say that she try to copying Norah Jones or what eva.
but the think is.....Can all people sing like Norah Jones?
can u sing like that? I can't (but I want too)
i guess not.
so give her some credits peeps!!





Taken from YouTube

DAN SEBENARNYA

Oh bulan, enggan melayan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
mula menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi..........
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh
dan sebenarnya...
aku rindu......
dan sebenarnya....
dan sebenarnya....
aku tak mampu...

p/s:- kalau la I ada suara like YUNA...hari2, pagi petang I nyanyi kat telinga my husband....
Me Naughty..me Netty

Mental BetUL la!!

Entah la...I pun tak gheti nak mulakan mcm mana entry yang nih.........tapi sebab tak tahan nye hangin I masukkan lah, peduli apa. hati tengah panas! Macam biasa lah sejak akhir-akhir ni...I suka sangat memerut time pepagi. (Maybe dulu I selalu kutuk Husband I memerut pepagi....asal pagi jer memerut...asal pagi jer memerut.....nah skang hambik kau...kau pun memeruts sama..ceh!) nak ditambahkan perasaan memerut nih after I minum MILO + makan nasik lemak. Bergelora isi dlm perut nih. Tadi perkara itew terjadi lagik....oh! trajis sungguh pagi yang indah ini!....kali ni I tak boleh tahan macam selalu so dengan muka control ayu gitu I pun ber'catwalk'lah ker toilet yg letaknya kat satu anak tangga tingkat bwh opis (betul ke ayat I nih?) Nak lari nampak buruk pulak kan...maintain.....maintain......Tiba je ke toilet idaman I...u know what I found? (korang sure dapat agak laaa...dah nama pun I nak memeruts kan?) Ha! apa lagi kalo benda alah yang warna dia I tak dapat nak imagine tu elok jer dok dlm mangkuk tandas yang tak berapa nak putih tuh. I pandang sekilas jerk...eeeeee seram! Hilang terus perasaan memerut I tadi n timbul plak perasaan jihad ya amat.....MARAH NYE AKUUUU!!!!!.......ni la mentality org kita...it's your excrement.......tapi tak pandai2 nak flush....kalo najis tu lawa bergemelapan takpe la...ni sama jer pattern ngan I punya...isk! Ya rabbi toksahlah nak tayang2 benda yang kita semua ada. Menci I..Menci sangat...sebab makhluk tuhan yg paling cumel tuh dah meninggalkan kesan yang mendalam pada diri I....sebab benda nih I tak jadik nak buangs n sbb sejarah hitam ni....I asyik terbayang2 kan menda alah tu....(padahal I have my own!!)....mennccccciiiiiiiiiiiiii! kalao laki/ anak I buat menda camtu I bleh maapkan lagi...ni...org yang tak kena mengena...aaarggg...so irresponsible!!
tensi...tensi....kalo empunya diri tu ada terbaca ker blog I nih...tolongggg laa.......jaga keamanan toilet opis nih skit ye.....kalo jamban lobang tu I tak heran sgt....ni jamban duduk nih...(ada satu je hah)...dah buang tu...pandai2 la tunggu sampai barang exhibit tu hilang dari pandangan n jgn flush then terus blah...make sure benda tu pegi selama2nya ke alam lain....ni dibiarkan bermastautin kat mangkuk tu...n mangsanye adalah Iyang tak berdosa nih! eeee ayun tul lah...hilang selera I. N plz...sian lah sikit kat aci2 yang cuci toilet tu...diaorg maybe tak gheti berblog...jgn sampai I jadi tenaga pengajar kepada aci2 tu ye...jangan sampai I ajar diaorang cara bukak blog.....kang macam2 benda diaorang blown kan. Hokey la....perut I pun dah memulas baliks....harap2 toilet tu dah bersih huhuhu......sian aci tu...terpinga2 dia tengok I melatah (najis tuh punya pasal lah!). Sekian.
Me Naughty..me Netty

Golden Cuppies

Hantaran cuppies......
Door Gift Cuppies... Gold cuppies with brown flowers
Hantaran Cuppies for OyAT!! Gold theme.
Tinkiu..Tinkiu...Tinkiu
Seronok main2 balut cup. Hehehe



Me Naughty..me Netty

Wednesday, February 18, 2009

I LuV ChocOlate n Strawberries coMbinatioN!

It is just so freaking boring yesterday!
(a lot of work at office n cancellation of class yesterday)
so I've been thinking that making Chocolate covered strawberries is kind of fun! Well...because it's easy for sure.
(kalau susah, fikir gak dua tiga kali)
I had a lot of strawberries in my fridge n decided to used them. Coklat Hershey's Truffle yang I beli 2 minggu lepas pun still ada lagi (Kureng la nak makan dark choc nih)
Kat sebelah tu I tunjuk gambar dari 1st strawberry tu bugel....sampai lah dah pakai baju coklat.
Heheh...here we go....ladies n gents......presenting.....
My fabulous chocolate covered strawberries!!! clap...clap..clap
p/s: I makan empat enam biji jer....selebihnya..I bawak opis...kuddos tu my opis-mate ehehehe
Me Naughty..me Netty

Tuesday, February 17, 2009

keK kU JatUh??!!

KeK PerTunanGan AttAr



Dari sumber-sumber yang boleh dipercayai inform I that this engagement cake terjatuh semasa dibawa ke rumah pihak perempuan.....adussss! kuuuussssemangat I dengar. Rosak ker? pecah ker? Bunga tercabut ker? Macam-macam playing in my mind. Well......I never would have believed this sort of thing really happened, but surprisingly, I've been told that the cake is OKAY...fiuhhhhh! Benda dah nak jadi kan......mamat yang bawak kek ni pun pergi letak atas bonet kereta isk...isk..isk....(dia nak betulkan kasut kot) then tiba-tiba je kek tu meluncur laju ke bawah n terbalik kat atas jalan. I rasa kejung jugak la mamat tu becoz dia yang bertanggungjawab menjaga kek itew. Member I yang nak bertunang ni lagi la......muka sure cam singa lapar.....hahaha I dapat bayangkan muka my member ni. Huhuhu.....tapi u guys.....sib baik okay kek tu...(kira kebal la jugak, n sib baik I tergerak nak buat fondant tu tebal-tebal sikit, kalau tidak....hmmm takde kek la untuk majlis pertunangan nih hehehe
So, moral of the story is.....make sure to put the cake in a safe place ye...... ;)
p/s:- Selamat bertunang kepada tuan punya kek yang terjatuh nih! Heheh moga-moga murah rezekiiiiiii hendaknyeeeeeee :)


Me Naughty..me Netty

Monday, February 16, 2009

Cake fOr My DaD




The 1st cake yang I buat just for my dad (sempena menyambut hari jadi n hari pencen my dad on 26 JUNE 08) sukeeeee sangat tengok kek nih! cam suci murni jerk.....It is a Buttercake with chocolate chip.....My dad tak percaya at first when I cakap, kek ni I yang buat sendiri.........agaknya sampai sekarang my dad still tak percaya I boleh buat kek :) hmmmm.....


Me Naughty..me Netty


The Yellow Mellow Cuppies!

She said that "I wanna yellow cupcakes with chocolate frosting, is it okey?" Well of coz dear...your wish is my command. Hmm...for your information dear, Nottinetti loves to bake! After work and class, she bakes lots and lots of cupcakes....soooo nuh! She makes yellowish cupcakes just for dearly OyAt.
Arigatou gosaimasu! Oyat-sun!!!!
p/s:- saya bake kadang2 byk sangat. So I tot nak bagi free la sekali sekala...hmm ok ker erk?
Me Naughty..me Netty.......kek for free?!!??

Sunday, February 15, 2009

Sugar PiNK cupcakes




















Well ladies.....
PiNk color theme cuppies for lovely IDA. I hope she happy with this cuppies. Oh! I am sooooooo happy to make people smile with the small cuppies. She ordered only six cupcakes. PinK! PiNk! just my favorite combo!! with the chocolate flavour......Yeeehaaaa......


Me Naughty..me Netty

Saturday, February 14, 2009

Kek Kum Kapppp......

The ReD CuPpIes

VoiLLaaaaa
........this is my entry for cupcakes, chocolate cupcake with one tiny red frosting roses. Simple huh? So little and so cute. (Wah! puji cuppies sendiri). Thanx Nisa for the tempahan :) I hope u loike it eh? Nisa mintak yang simple2 je cuppies dia.....and I hope this is simple enough ye? Sebelum I cover cupcake tu dengan fondant, above the cake tu I dah salut dengan chocolate ganache...ummmm yummmiii...itu yang buat chocolat cake ni best! Huhhuuuhhuu....

Oh! by the way SeLaMat BerTunAng ;)

Me Naughty..me Netty

Wednesday, February 11, 2009

EmCee???????

Tengah pikir nih ayat untuk esok....alaaa

My highest official planning to hold farewell and Chinese New Year party for our ex-staff (banyak yang berpindah kerana dinaikan pangkat...) The party will be held tomorrow during lunch hour. So...yada..yada..yada....meeting pun dah buat (last 2 weeks)....and every officer (committee members) had been given several task.
But then....
tadi, tengah seronoks (excuse the 's') layan You Tube (tipu la kalau korang tak serve other web during office hour kan...kan...) suddenly my senior officer yang gebu-gebu ni datang and ask for my favour. He ask me to replace one of my colleague jobs as an.......

EMCEE
Master of Ceremony ye tuan2 dan puan2
Oh! I hate last minute notice...It's not that I tak pernah jadi emcee....but the thing is....hari nie tak rasa apa2..jantung pun normal jerk.....but talking 'bout tomorrow event...alahai...mau la time tu, jantung cam Ferrari, sakit perut tak pasal-pasal la..., nak terkucil la....and my favourite yang selalu terjadi pada diri I is.....my hand automatic shivering (vibrate tanpa disuruh)bukan calang-calang dia punya vibrato, silap hari bulan orang depan pun boleh nampak. Hadoii laa....

Hmm..I should simply say "I am sorry I'm not going to be able to help out" and leave it like that. Tapi kesian lak kat senior officer tu....and my colleague tu cancel last minute pun because ada kerja yang memang urgent nak buat. Hmm...kita tengoklah esok macam mana tahap getarannya.

Me Naughty..me Netty.....entah laa

Tuesday, February 10, 2009

FakTA TenTAng MAnDI

Al Imran mandi
(Gambar terpaksa dihitamkan demi keselesaan anda)

KAJIAN terbaru berkaitan dengan mandi mendapati ia bukan saja bertujuan untuk membersihkan diri daripada kotoran, tetapi menjauhkan stress serta berperanan penting meningkatkan sistem kekebalan tubuh. Penyelidikan yang diterbitkan dalam New England Journal of Medicine menunjukkan penderita diabetes yang menghabiskan masa selama setengah jam berendam dalam air suam dapat menurunkan tingkat gula darah sekitar 13 peratus. Kajian di Jepun pula menunjukkan 10 minit berendam dalam air panas dapat memperbaiki kesihatan jantung terutamanya untuk lelaki. Berikut beberapa manfaat mandi kepada individu yang mengamalkannya.

Mengeluarkan racun:

Mandi air panas sekitar 32 hingga 35 darjah Celsius membuka ruang yang dapat membantu mengeluarkan toksin. Mandi air panas membantu menurunkan tingkat gula darah, menyembuhkan sakit otot dan membantu menjaga usus besar supaya bekerja dengan baik. Waktu yang dianjurkan ialah selama 10 hingga 20 minit.

Mandi air sejuk sangat baik untuk meredakan ketegangan. Ia dapat menyempitkan darah dan meningkatkan tingkat gula darah. Suhu yang dianjurkan ialah sekitar 12 hingga 18 darjah Celsius.

Jangkitan kulit :

Penyakit kulit tertentu seperti ruam atau gatal-gatal boleh diatasi dengan menambahkan soda penaik (sodium bicarbonate) ke dalam air mandian. Ia bertindak sebagai antiseptik.. Isikan air ke bekas mandian dan tambahkan soda penaik dan aduk sehingga rata. Digalakkan untuk berendam selama 10 hingga 20 minit.

Selesema dan sakit kepala :

Merendam kaki dalam air panas membantu menyembuhkan selsema, sakit kepala dan menyegarkan kembali kaki yang lelah. Masukkan air panas secukupnya dalam bekas sehingga menenggelamkan pergelangan kaki kemudian tambahkan beberapa titis minyak seperti lavender, peppermint atau lemon. Selepas itu basuh dengan air sejuk.Lakukannya selama 10 hingga 20 minit.

Insomnia :

Merendamkan kaki dalam air dingin sangat baik kepada anda. Yang mempunyai masalah imsonia atau memiliki masalah tidur. Masukkan kaki sehingga ia merasa dingin. Perubatan ini berguna bagi kaki lelah,pendarahan hidung, selsema dan sembelit.

Me Naughty..me Netty....me mandi dahhhh

Product for today...:)


Hello,
This is my product for today......C.A.K.E with red flowers. Hmm.....Where do the ideas come from....tinggi cake ni tau....I pun tak expect boleh tinggi kek nih. (27cm ukuran pembaris hehe).
Kat gambar nampak rendah skit...
Oh! this is vanilla flavour cake and this product (hehe kek lah!) is highly recommanded by me....maybe sebab tinggi kot....So....enjoy...........





Me Naughty..me Netty




Monday, February 9, 2009

Kek lagiiiii......

Cuppies for my frenz



Cake for Ayu's MOM n DAD





Another cake project and it's all about chocolate....

One cake for my office mate (mom n dad) well your Mom had a huge cake to be cut huh? and cuppies for my friends. For her birthday gift....emmm yummmy...During the process, tak rasa lapar pun...bila dah bagi pada tuan masing2...baru la teringat balik....lapar...laparrrr.



Me Naughty..me Netty.....me lapar....:(

Sunday, February 8, 2009

Wedding cake!



I just want to add my voice -
Many thanks for my brother n sis in law for trust in me.....
Fuh! I hope you like it eh! special price tuh....


Me Naughty..me Netty....me baik ati...

another cupcakes



kaler purple..la pulok..!

Hi viewers! this purple cuppies... I make for my mom's neighbour. Emmmm actually untuk engagement of her daughter la. My mom minta I buatkan cake...so...dengan hati yang ikhlas+murni, I pun buat cupcakes for their family untuk rasalah kan......but it turns out to be the cake hantaran for pihak lelaki...huhu...(kalau tauuuu..I hias cantik2 kek itew...)



Me Naughty..me Netty.......

Friday, February 6, 2009

Valentine's Day Cards

How about if you show your loved one you care by making them a special card/cupcake goodies. Save money and easy to do. (pic taken from Martha Stewart official site)

Here goes....

How to make Cupcake goodies....

Fill flattened cupcake liners with candy for a treat you won't have to bake. The liners' pleats nicely frame scrap-art pictures or paper hearts (we used scalloping scissors to trim some). A craft punch or paper flowers can make cute borders.

1. Flatten two paper cupcake liners. Place one liner face up, and lay the other face down on top of it.

2. Lift the edge, and apply glue along a short section. Press to attach; let dry. Continue gluing in sections, leaving the last section open. Fill with candy; seal opening with glue.

3. Cut out heart or other shape from construction paper; add cut-out images, ribbons, or paper or fabric flowers, and write or stamp a note. Glue onto center.

Simple and easy kan?...and most important is...its your personal touch for your loved one. Have fun!


Me Naughty..me Netty

Thursday, February 5, 2009

Romantic Movies.......


CAST
Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Ben Affleck, Ginnifer Goodwin, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Justin Long

SYNOPSIS
An all-star cast is featured in the stories of a group of interconnected, Baltimore-based twenty- and thirty-somethings as they navigate their various relationships from the shallow end of the dating pool through the deep, murky waters of married life. Trying to read the signs of the opposite sex, each hopes to be the exception to the "no exceptions" rule.


What are you doing on Valentine's day huh? it's great fun watching best valentine love movies with your partner kan...kan....(actually tak semestinya sambut Valentine's day ni...tapi tak salah kan nak beromantik-romantik) So guys....there can be no better romantic idea than to spend quality time with your partner watching valentines movies. Pada yang belom kawin tu for sure la......angkut partner tengok wayang or ber 'candle light dinner'.....yang dah berkahwin pun boleh beromantik gak kan????! Well Valentine’s day is not only a significant day for young lovers or the newly married dedikasi ini ditujukan untuk my husband....yang dah berkahwin pun boleh beromantik gak kan????!! Correct me if I'm wrong. So.....still no idea what to do with your spouse/ partner on Valentine's day?


p/s:- lepas kawin nih...dah xde hadiah bunga dah.....sob...sob....




Me Naughty..me Netty

Wednesday, February 4, 2009

Fever + Sore throat = ??????

I had a high fever all week......sob...sob......all I manage to do is use paracetamol syrup to reduce fever in infants. Sob...sob.....my frenz cakap, Allah S.W.T bagikan sakit ni untuk kurangkan dose kita?....hmm....amiiiiiiinnnnnn......but now.....me....in bed with a throat infection....haduiiihhhhhh (byk kot dose.....sob...sob)

p/s:- semalam MC....today dtg opis....tot I sorang je sakit...ghupe2 nye 3 orang opis-mate I pun sakit yang sama...huhu.....ada geng plak....tapi yang sakit ni lelaki...time sakitpun...isap rokok tak hengat....mcm medicine gitu...isk...isk..isk.


Me Naughty..me Netty.....me....sakit.....

Monday, February 2, 2009

MEET MUHAMMAD DANIAL AL IMRAN


Me, Hubby and Imran


My topic for today is IMRAN.....my domok bam bam imran.....tak sangka dah 2 tahun lima bulan dah haaaa.....semangat my boboy nih! Actually I wonder how to reduce my son weight, hey 22.5kg with that kind of age......hmm I have to do something. Can he be on the herbalife diet?Heard that the shake, protein powder, cell activator and tea will work. Do you think he is too young for this diet. Am I a cruel mom?....


Well my son is overweight help? Can you guys please advisable me to reduce his weight? or mak budak ni pun kena kuruskan badan jugak?...huhu




Me Naughty..me Netty


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno